Tijdelijke Heatfan voordeel pakketten:

Warmtesensor Ingebouwde warmtesensor op 0,1 graad accuraat.
Wanneer de kachel aanstaat gaat de Heatfan aan.
Extra luchttoevoer Door de extra gleuven tussen de ventilatoren
Wordt er extra veel warme lucht omhoog geblazen.
In het zwart en het wit! De radiator ventilatoren van Heatfan
zijn nu beschikbaar in twee kleuren!
Stil. De Heatfan radiator ventilatoren zijn
onwijs stil! De Heatfan zal je niet horen!
Beweegbare hoekstukken De Heatfan is geschikt voor elke radiator.
Dit komt doordat de hoekstukken zijn te verzetten.
Zonder enige extra opzetstukken!
Bestel direct!

WAAROM DE HEATFAN?

Heatfan zorgt ervoor dat uw verwarming efficiënter en sneller werkt. Door de radiator ventilator te plaatsen wordt uw ruimte overal en snel warm, u bespaart tot wel 30% op uw gasrekening. Maak vandaag nog van uw radiator een laagtemperatuur verwarming door middel van de radiator ventilator en verhoog de warmtecapaciteit via Heatfan!

Door een ingebouwde warmtesensor schakelt de heatfan automatisch aan/uit bij een temperatuur van 27°C. De Heatfan is uitgerust met geluidloze ventilatoren, waardoor u geen last zult ondervinden van de radiator ventilator.

Door de klikbare hoekstukken is de Heatfan voor elke radiator of convector geschikt. Daarnaast zorgen de gleuven tussen de ventilatoren voor extra luchtdoorvoer waardoor de Heatfan de maximale luchtstroom creëert.

Bekend van TV!

Op 18 Januari om 13:00 is Heatfan te zien zijn in de uitzending van: Wooninspiratie! Wilt u meer informatie? Neem dan snel contact op met onze deskundige!


Stappen

Bespaar nog meer!

Installatie

Installeer de Heatfans tussen de radiatorplaten. Doe de stekker in het stopcontact & de Heatfans zullen automatisch aan/uit schakelen.

Temperatuur

Verlaag de temperatuur van de CV ketel van +/- 85 C naar +/- 60 C (dit kan ook in stappen) Waardoor uw CV ketel de HR functie zal behalen (hoog rendement).

Controleer na onderhoud door een monteur of de temperatuur goed staat.

Bespaar

Bespaar tot 30% op uw gasrekening!

De heatfan verbruikt 1kwh per jaar. Dit komt neer op €0,21 per jaar. Hierdoor is dit te verwaarlozen en is de terugverdientijd minimaal.