Home / Binnenkort!

Bij ons gaat innovatie en duurzaamheid hand in hand.

Op deze pagina proberen wij U als geïnteresseerde op de hoogte te houden van onze laatste ontwikkelingen.

 09-01-2020

De nieuwe website is al online van Heatfan. We zitten nog in de testfase maar u kunt de website al bezoeken via: www.heatfan.de

12-06-2019

De warme dagen zijn begonnen en Heatfan is bezig om een Coolfan te maken.

In het najaar zullen wij een Heatfan ontwikkelen waarbij de aan/uit schakel temperatuur rond de 22 graden ligt. Onze ervaring met warmtepompen is dat er met een maximaal verschil van 8 graden gekoeld mag worden. (ivm condens onder radiator/convector en nog erger óp leidingwerk)

 

30-07-2019

NIEUW!

Sinds begin dit jaar zijn wij bezig met een nieuw project.

Dit project betreft een hoog-capaciteit-radiator voor uw dubbelplaat radiator, zowel voor wat betreft de grootte, hoogte, dikte, design,  als de warmt uitwisseling maar dan met 35-37 graden ipv met 75 graden C.

De radiator zal zelfsturend de luchtsnelheid - capaciteit - aanpassen aan de instellingen en de omgevingstemperatuur.

Hierdoor is het mogelijk om (bijna) alle huizen om te bouwen tot warmtepomp-klaar zonder vloerverwarming aan te hoeven leggen. Wat een behoorlijke ingreep is, zowel financieel als arbeidsintensief. In bijna alle gevallen is uw vloer niet meer te gebruiken. 

Tevens wordt uw huis meer waard indien het warmtepomp-klaar is. 

Een bijkomend voordeel is dat er met deze radiatoren ook gekoeld kan worden.

Er komt een 'boost' stand op de radiator waardoor u zelf kunt beslissen wanneer u uw kamer in een zeer korte tijd wilt verwarmen/koelen. 

Hieronder ziet u een aantal tekeningen die een goede indruk geven hoe de radiator eruit komt te zien. Wij verwachten dit product vanaf begin 2020 in de verkoop te hebben. Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie, laat het ons weten! Info@heatfan.eu