Bram en Bert de Groot - Heatfan
Bram en Bert de Groot - Heatfan

Onze Geschiedenis

Gedurende de crisis rond 2008 zijn er nieuwe projecten opgepakt, zoals een warmtepomp, zonnecollectoren, een deursluiting, dakpannen met zonnecellen, en een vliegwiel aangedreven bus. Het product wielmoer indicatoren en vasthoudsystemen zijn versneld verder ontwikkeld en hebben geleid tot een hedendaagse leidende positie in dit segment. Dit heeft geleid tot 8-10 patenten en diverse modelbeschermingen. Dit gebeurde allemaal in het familie bedrijf van Interparts Automotive.

In de afgelopen jaren is de bezetting van het familiebedrijf uitgebreid en krijgen producten wederom de volle aandacht op het gebied van duurzaam verwarmen van ruimtes, met name door zoon Bram de Groot.

De Heatfan is het eerste product uit dit segment dat in productie is genomen eind 2018 en ook hier is een patent aangevraagd en modelbescherming verkregen. Voor wat betreft het patent is dit voornamelijk gelegen in de multi toepasbaarheid van de unit met gekante zijkanten, waar tevens de temperatuursensor slim is verwerkt achter de temperatuur geleidende magneet.  Tevens is gekozen voor een “open” scharnier zodat elektrische verbindingen kunnen worden doorgeleid. Voor wat betreft de duurzaamheid zijn de componenten ontwikkeld gericht op een minimale levensduur van 50.000 uur in gebruik (50% continue gebruik = 11,5 jaar !). Voor de productgroep Heatfan is Bram de Groot de productmanager. Door de ontzettende groei hebben we sinds kort een nieuwe website. Onze oude website kunt u nog steeds bezoeken via: www.heatfan.eu

Bedankt voor uw gewaardeerde interesse in ons bedrijf.

Met vriendelijke groet,
Bert de Groot
Directeur

For one year I had 3 heatfan’s on one radiator in the living room. Boiler temp reduced from 85 Celsius to 60 degrees Celsius. Now all the radiators have heatfans (1×4, 1×3 and 1×2). Nest says it will be 18 degrees in 30 minutes (from 17 degrees C) but the boiler is only 16 minutes on😄

Jan Peter de Haas

Ivm het plaatsen van een CV ombouw direct een dubbele Heatfan gekocht. Ziet er netjes afgewerkt uit. Zeer eenvoudig aan te sluiten. Plug en Play. Is fluisterstil en prima uit het zicht te bevestigen. Service is prima geregeld. Een aanwinst om onze woonkamer sneller behaaglijk warm te krijgen.

Boudewijn de Best